Божана Кацарова едва не загинала в джунглата на Мексико, където

...
Божана Кацарова едва не загинала в джунглата на Мексико, където
Коментари Харесай

Шаман едва не убил Божана в джунглата

Божана Кацарова едвам не починала в джунглата на Мексико, където била на странствуване с другари. Както се припичала на плажа, била доближена от шаман, който я убедил, че скапва вълшебства и гони неприятни сили. Шантавата готвачка се хванала на лъжите му и решила да се подложи на лечението на магьосника, описа тя в предаването „ На кафе”. Шаманът я закарал в джунглата и заровил в пясъка.



Накарал я да медитира половин час и липсващ. След като съзнателно изпълнила напътствията му, Божана пробвала да се върне на плажа, само че мокрият пясък я затискал толкоз мощно, че не могла да се освободи от самобитния си затвор. Викала цели 45 минути приятелите си, само че те не се появили. Накрая кулинарката съумяла да се отрие сама с цената на рани по цялото си тяло. Оказала се обаче, че до момента в който тя се борила със зъби и нокти, шаманът пробвал да изнудва приятелите й за пари.

След излизането от къщата на „ ВИП Брадър” Божана стяга личен ресторант, който обаче ще бъде на скрито място и резервации за него ще се вършат доста мъчно. Планира да усъвършенства и върха на Гинес за най-масов пикник през лятото на другата година дружно с гаджето си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР