Боинг отчете очаквано понижение на печалбите и на приходите на

...
Боинг отчете очаквано понижение на печалбите и на приходите на
Коментари Харесай

Силно понижение на печалбите и приходите на Боинг

" Боинг " регистрира предстоящо намаляване на облагите и на приходите на американския самолетостроителен колос през първото тримесечие на годината, като в това време разгласи, че " на по-късен стадий " ще показа осъвременените си финансови прогнози за 2019-а година.

Нетната облага на " Боинг " (Boeing Co.) се намали с 10% до 2.15 милиарда $, или $3,75 за акция, от 2.48 милиарда $, или $4.15 за една акция година по-рано, защото по-слабите доставки на пътнически самолети от модела Boeing 737 бяха обезщетени частично от по-голям размер на доставките в областта на защитата и на услугите.

Изключвайки еднократните разноски и доходи, главната облага на компанията се сви през първото тримесечие до $3.16 $ за акция от $3.64 преди година и малко под междинните прогнози на Уолстрийт за облага от $3.19 за една акция.

Приходите на индустриалния колос пък се намалиха с 2% до 22.92 $, непосредстовено под прогнозите за доходи в размер на 22.94 милиарда $. По-сериозен спад на приходите с 9% до 11.82 милиарда $ беше регистриран при бизнес сегмента на компанията, касаещ пътническите самолети, до момента в който упованията бяха за 11.89 милиарда $.

В същото време обаче приходите в бранша на защитата и сигурността набъбнаха с 2% до 6.61 милиарда $ - над упованията за 6,39 милиарда $, до момента в който приходите в областта на световните услуги на " Боинг " се усилиха с 1.7% до 4.62 милиарда $ при прогноза за 4,45 милиарда $.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР