Боинг организира първи полет в присъствието на медии, на своя

...
Боинг организира първи полет в присъствието на медии, на своя
Коментари Харесай

Boeing 737 Max полетя демонстрационно след 20 месеца


" Боинг " провежда първи полет в наличието на медии, на своя модел " 737 Макс ", съобщи Нова ТВ. Той идва след траяла 20 месеца възбрана за използването на този аероплан. Отнемането на лиценза, в композиция с пандемията, бяха тежък финансов удар за авиогиганта.

Медиите бяха поканени, с цел да се убедят, че най-популярният модел на компанията е изцяло безвреден.

" Боинг " се пробва да върне в приложимост близо 400 от тези самолети. Две тежки произшествия с доста жертви доведоха до възбраната им. Миналият месец регулаторите в Съединените щати дадоха разрешение " 737 Макс " да лети. Но още се чакат сходни позволения от останалите страни.

Тепърва предстоят и делата на стотици родственици на починалите в злополуките с " Боинг ". Демонстративният полет продължи 45 минути и мина без проблеми.

" Доверието стартира тъкмо тук, в пилотската кабина. Пилотите би трябвало да изпитват убеденост. Сигурен съм, че ще бъде по този начин. След това увереността се предава и на пасажерите. Вярвам, че този аероплан е изцяло безвреден. Нито един модел не е минавал през толква доста инспекции. Достигнахме до миг, в който сигурността е на извънредно равнище ", сподели водачът Питър Гембъл.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР