Бохум и Кьолн не успяха да се победят и завършиха

...
Бохум и Кьолн не успяха да се победят и завършиха
Коментари Харесай

Бохум и Кьолн си вкараха четири гола, но не се победиха

Бохум и Кьолн не съумяха да се победят и приключиха наедно 2:2 в мач от 20-ия кръг на Бундеслигата. Герит Холтман (25’) и Такума Асано (70’) бяха точни за домакините, а преди този момент за гостите се разписаха Тимо Хюберс (36’) и Антони Модест (45’).

“Козлите ” имаха добра опция да вземат преднина в 23-ата минута, само че Антони Модест стреля над вратата от преференциална позиция.

Бохум поведе в средата на първата част, когато бърза контраофанзива прати топката в краката Юрген Локадия, той изведе още по-напред Герит Хофман и той технично я проката сред краката на стража на гостите за 1:0.

Кьолн вкара изравнително попадение в 36-ата минута след корнер, когато серия от рикошети в последна сметка прати топката към Тимо Хюберс и той от близко изравни за 1:1. Футболистите на Щефен Баумгарт в последната минута на първото полувреме, когато чудесно подаване от дълбочина откри Антъни Модест в отлична позиция и той с грациозен удар трансферира Мануел Риман за 2:1.

Бохум стартира доста интензивно втората част и на няколко пъти бе покрай изравнително попадение, само че удари на Едуарт Льовен и Герит Холтман бяха избавени. Домакините доближиха до попадение в 70-ата минута, когато една не доста бърза топка отляво мина през наказателното поле и доближи Такума Асано, който с прецизен удар я прати в мрежата на Кьолн за 2:2. В оставащите минути до края на дуела Бохум доминираше, само че не съумя да сътвори действителни голови обстановки, от които да доближи до попадение и да грабне всичките три точки.

С поделените по точка Кьолн заема 7-ото място в класирането, а Бохум е 11-и с 24.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР