Бохо стилът през последните години стана изключително популярен. В крайна

...
Бохо стилът през последните години стана изключително популярен. В крайна
Коментари Харесай

Страхотни визии в бохо стил за зрели дами

Бохо стилът през последните години стана извънредно известен. В последна сметка, той дава отговор на главните фешън трендове – комфорт и улеснение.
С бохо жанр се усещаме комфортно в облеклата ни, демонстрираме свободомислещ дух и личен жанр.

Бохо стилът е лек и нехаен, държи облеклата да бъдат направени от избрани материи(коприна, лен, памук, деним, кадифе, кожа). Залага доста на разнообразието от аксесоари – разнообразни по жанр и размери. Избирайте също сред обемно колие, набор от гривни, висящи обеци, ексцентрични пръстени по ръцете.

За бохо стила комфортът е най-съществен, по тази причина при него няма да видите високи и тънки токчета – тук те са табу. За сметка на това може да избирате сред гладиаторски сандали, каубойски ботуши, боти с пълен ток до глезена, а за какво не и джапанки.

Бохо разрешава на дамите да основават свободни, изразителни, забавни визии. Уличният жанр влезе в нашия съвременен живот.
Бохо избират по-зрелите дами, които към този момент са съумели да схванат какъв брой е значимо да се носят качествени и доста комфортни облекла.

Освен това бохо стилът образно ни прави по-млади, по-леки, по-ярки. Това е изключително значимо при прекосяването на избрани възрастови граници.

Не всички дами желаят да наподобяват строго, само че всяка желае да бъде елегантна и да наподобява със статут. Бохо стилът в облеклата ни разрешава да създадем това.

Ако сте в търсене на вашия жанр, желаете да измененията или просто желаете да обновите своя бохо дрешник, обърнете внимание на нашата селекция.

Пред вас са няколко съвременни бохо визии, които могат да бъдат взети за основа и да основат свои лични неповторими ансамбли.

Бяла необятна риза-туника е прелестна базова дреха, която ще украси всяка визия в жанр casual. Отлично комбиниране за нея ще бъдат тесните тъмни дънки с подгъв.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

  13.

14.

15.

16.

17.

18.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР