Бохемският кафяв цвят е водещ в интериора на дома на

Бохемският кафяв цвят е водещ в интериора на дома на ...

В бруклинския дом на Маги Гиленхал и Питър Сарсгард.


Бохемският кафяв цвят е водещ в интериора на дома на творческата двойка Маги Гиленхал и Питър Сарсгард. Съпрузите живеят в това жилище в Бруклин от 2006 година насам. По това време сестрата на Джейк Гиленхал била бременна с по-голямата дъщеря на двойката.

Четириетажният им дом, в който те допускат изданието Architectural Digest, притежава няколко броя камини, но не е това основната причина той да е толкова уютен, приветлив и топъл. Както казва Питър: „Вкъщи има много места, където мога да се сгуша с книга в ръка“.

Маги си спомня защо е избрала тази къща навремето: „Когато влязохме в тази къща, наистина се почувствахме като у дома. Светлината е красива и стаите са просторни, защото таваните са необичайно високи“.

Част от предметите в дома на артистичната двойка са купени от антикварен магазин в Манхатън.
Още по темата Крис Дженър отвори вратите на изключителния си домКайли Дженър показва изключителния си дом
Режисьорът и актрисата имат музикална стая с пиано в дома си, където често домашните им партита преливали в среднощни концерти.

Те също така имат и салон в дома си, където организират киновечери за приятелите си от филмовата индустрия, като прожектират филмите от специален проектор.

В задния двор на къщата Сарсгард пък развива своето най-голямо хоби – градинарството. Южното изложение на двора, съчетано с умерените зими, му позволява да отглежда лалета, каскадни рози, жасмин и др.

Вижте още снимки на красивия дом на Маги и Питър в галерията ни!Снимка: Architectural Digest

Източник: tialoto.bg