Bohemia Interactive разкри следващото самостоятелно DLC за ArmA III. Става

...
Bohemia Interactive разкри следващото самостоятелно DLC за ArmA III. Става
Коментари Харесай

Анонс на нов експанжън за ArmA III

Bohemia Interactive разкри идващото независимо DLC за ArmA III. Става дума за нещо, което надали сте очаквали от качествения тактически шутър на чешкото студио, защото в света на играта влизат извънземни същества.

Contact излиза на 25.07 и е описван от Bohemia като независим експанжън, който ще ви опише за най-важното изобретение на човечеството и съставлява научно-фантастична акция, която ще ви предложи нов сендбокс терен, фракции, оръжия, съоръжение, транспортни средства и напълно ново наличие.

Първата ви задача, First Contact е сингъл акция, която ви вкарва в ролята на Ейдън Ръдуел, оператор на дрон към войските на НАТО. Той се намира някъде в Източна Европа в качеството си на участник във военно обучение на организацията. Внезапно е засечено нахлуване в атмосферата на чужд летателен транспортен съд, а вие сте изпратени да разберете какви са желанията на пришълците. Настъпва безпорядък и въоръжен спор. „ По време на акцията ви ще участвате в полеви изследвания, електронна война и бойни разследващи дейности, в едно прекарване, поднесено ви в класическия дух на ArmA “, пишат Bohemia. И макар назряващия спор, допълват те, огромна част от присъединяване ви тук ще включват небойни дейности, като потреблението на профилирано съоръжение за разузнаване, изследване на извънземните аномалии и изследване на електромагнитния набор.

Извън Contact, експанжънът прибавя и разнообразни нововъведения към сендбокса на Arma 3 – солиден терен с повърхност от 162 квадратни километра, намиращ се в измислената полско-говоряща страна Ливония. Заедно с него идват и две нови фракции – ливонските отбранителни сили и съветския Спецназ – всяка от тях със своите особености и характерности, снаряжение, пет нови спомагателни оръжия, две нови транспортни средства и други

Contact към този момент се предлага за авансово закупуване в Steam и в магазина на Bohemia. За геймърите, които занапред желаят да се срещнат със света на играта, студиото е подготвило и специфичния комплект ArmA III Contact Edition, което включва главната игра и новото допълнение, и сега се предлага с понижение от 38%. Заедно с него, Bohemia оферират и колекционерско издание единствено за ценители.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР