Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за

...
Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за
Коментари Харесай

Богомил Грозев се разведе за 30 минути

Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за 30 минути през вчерашния ден, подписвайки съглашение

Така дъщерята на Антон Радичев ще може още веднъж да одобри бащината си фамилия. Големият въпрос обаче е жилището на комика. Както „ Телеграф “ писа – Антон Радичев е заложил жилището си, с цел да изтегли шурей му заем. Междувременно Богомил взема решение да се разведе с Кристина и не желае да трансферира на свое име ипотеката на жилището. Това доста тормози комика, който се оказва, че в един миг може да остане без жилище, в случай че банката реши да погаси заема посредством взимане на жилището.

Разводът през вчерашния ден дава опция на журналиста да вземе на свое име заема. Пред „ Телеграф “ Радичев се зарадва от развоя на нещата, само че изрече по едно и също време подозрения и очаквания за жилището. Според трудове в пресата, заемът е 100 000 евро.

Според съглашението Грозев е приел да поеме разноските по делото и юристите, въпреки че му се желало с жена му да си поделят разноските. Обещал е, че ще заплаща прехрана на двете им деца, които имат с Кристина, едно от които е от първия брак на Кристина, само че той го е гледал от 5-годишно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР