Богомил Грозев и любовницата му Мария Такова са разделени. Още

...
Богомил Грозев и любовницата му Мария Такова са разделени. Още
Коментари Харесай

Богомил Грозев и любовницата му се разделиха!

Богомил Грозев и любовницата му Мария Такова са разграничени. Още след формалния си бракоразвод с дъщерята на комика Антон Радичев предишния месец, новинарят завършил връзките си с хомеопатката. Според осведомени огромно внимание оказал точно бащата на някогашната му брачна половинка Кристина.

„ Чувам, имал нова жена, дори май били сгодени. Гледам всякакви фотоси от ски, от барове… То си е негова работа, но въпреки всичко с щерка ми още не са разведени “, възмути се Антон Радичев преди няколко седмици в медиите.

Комикът не скри разочарованието от шурей си, на който доста е помагал през годините. Актьорът от НЛО даже му спомага да изтегли огромен заем, ипотекирайки личното си жилище. След развода Радичев бе на тръни дали някогашният му шурей ще съумява да си погасява вноските и в същото време - да устоя държанка.

И терзанията му бяха основателни – новинарят и Такова непрекъснато обикаляха питейни заведения и нощни заведения, летни и зимни курорти.

Според осведомени малко след развода комикът персонално се обадил на Грозев и го нахокал по телефона. Не е ясно какво са си споделили, само че няколко дни по-късно Богомил зарязал Мария. От месец насам хомеопатката купонясва по заведенията единствено с приятелки, до момента в който Грозев се е отдал напълно на сина си Теодор. Новинарят го заведе на ски, вървяха и на разходка до Рилския манастир.

Откакто Богомил зарязал Такова, някогашната му брачна половинка също омекнала. Кристина бе прекъснала всякаква връзка на новинаря със сина му, а по време на бракоразводното дело не пропусна да спомене за извънбрачната му спекулация. Според осведомени сега двамата са в положителни връзки.

Единствено дъщерята на Кристина от първия й брак към момента не може да елементарни на Богомил. Грозев и Антонина имаха доста мощна връзка и въпреки да не е негова кръв, новинарят пое и нейната прехрана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР