Богомил Грозев – водещият на информационните емисии по Нова, лети

...
Богомил Грозев – водещият на информационните емисии по Нова, лети
Коментари Харесай

Бившият на Кристина Радичева Уейн Кембъл: Дъщерята на Антон Радичев, пипна срамна болест след изневяра!

Богомил Грозев – водещият на осведомителните излъчвания по Нова, лети на крилете на нова обич и никак не му пука за страданията, които е предизвикал на предходното си семейство. А те никак не са малко! Да припомняме ли, че маститият публицист прелъсти и изостави Кристина – щерката на звездата от „ Оркестър без име ” и „ Клуб НЛО ” Антон Радичев и че стовари тежестта на стабилен ипотечен заем върху досегашния си тъст? И това не е всичко… Топ новинарят е виновен и за разрушения първи брак на актьорската дъщеря. 

Когато научи, че шурей му се готви за сватба с хомеопатката Мария Такова, именитият актьор от Народния спектакъл изпадна безусловно в шок. „ Как е допустимо?! Та той още не се е развел с щерка им. Делата им предстоят. Как ще се сгодява, като не е разведен? Просто не мога да го схвана това ”, не скри учудването си Радичев в свое неотдавнашно изявление за „ Уикенд ”. И добави, че нито гледа новините на Богомил Грозев, нито знае нещо за него, нито се интересува. Този човек въобще не съществувал за него.
Наистина е възмутително, когато някой се гласи за венчавка без да е разтрогнал предходния си брак. Аплодисменти обаче не заслужава и това

да се ожениш за дама, която към момента е омъжена 

за различен. Когато преди време Богомил взел Кристина за своя брачна половинка, тя не се била развела с американеца Уейн Кембъл. Самият янки сигнализира за това във фейсбук страницата на наш тв канал, само че сигналът му бързо беше заличен. Администраторите на профила смъкнаха обявата му, тъй като по това време Радичева беше тяхна колежка – работеше в предаване на медията.

„ Богомил и Кристина отвлякоха щерка ми! ”, пишеше в жалбата си мистър Кембъл. С което даде да се разбере, че щерката на зарязалата го нашенка не е кръв на Грозев, както бе представяно на обществото. Самият водещ нееднократно беше изтъквал в свои изявленията, че е татко на момичето.
„ Казвам се Уейн Гарет Кембъл. Американски жител съм и пребивавам в Лос Анджелис. Аз съм екссъпруг на Кристина Радичева – щерка на известния български артист Антон Радичев. Трябва обаче да отбележа, че тя и аз към момента сме семейство в Съединени американски щати. Обръщам се за помощ, тъй като двамата имаме щерка – Антонина Пилар Кембъл. За страдание от години съм лишен от опцията да виждам детето си и даже да беседвам с него поради дейностите на Кристина. Трябва ми подпомагане, с цел да може това да се промени. Скоро възнамерявам да пътувам до България и желая да се срещна с момиченцето ми ” – по този начин стартира писмото си изоставеният щатски брачен партньор на Богомил Грозевата някогашна към този момент житейска партньорка. Тук му е мястото да уточним, че когато 

чужденецът даде гласност 

на огромната си персонална болежка, Кристина и новинарят към момента живееха дружно. Журналистът и Антон Радичевата дъщеря имат и общо дете – наследник Теодор.
По-нататък в недоволството си Кембъл показва хронологично по какъв начин се е развивала през годините връзката му със сънародничката ни. Двамата се оженили на 12 октомври 2002-а в Лас Вегас, Невада. На 15 януари 2003-а сключили брак и в България – в православен храм. 9 месеца по-късно – на 10 септември, в Лос Анджелис, Калифорния, се родила дъщеричката им Антонина.

На 14 юни 2004-а Кристина се върнала в родината си, вземайки със себе си и дъщеря си. Уейн останал да работи в Щатите с концепцията да натрупа капитал, с който след това да стартира частен бизнес в България.

„ През ноември 2005-а започнах да допускам, че брачната половинка ми има извънбрачна връзка. Същия месец Кристина е диагностицирана с болест, излъчена по сексуален път. На 1 януари тя сменя ключалки и изчезва за 6 седмици ”, излива огорчението си мистър Кембъл в писмото, оповестено във фейсбук. Той не прецизира дали диагнозата на експоловинката му се дължи на връзката й с Богомил Грозев, написа " Уикенд ".
През пролетта на 2006-а Уейн дошъл в България, надявайки се, че ще успее да върне любовта на жена си. Получил позволение за непрекъснато местожителство и даже взел апартамент, в документите на който било записано, че законна брачна половинка на американеца е Кристина Радичева. Щерката на артиста с прякор Баба Тонка обаче отказала да заживее с мъжа си под един покрив. Горе долу по това време тя 

почнала да крие детето от баща му

а през есента 2007-а наложила ембарго и на телефонните им диалози. Фаталната за Уейн Кембъл Кристина е дъщеря на Антон Радичев от разтрогнатия му брак с Нина Чолакова. Красавицата е приключила компетентност „ Кино ” в US ВУЗ и е работила в Холивуд за високобюджетни екшън продукции. Случвало й се е да оказва помощ и на Стивън Спилбърг. „ Дъщеря ми се върна в България, защото не можеше да свикне с живота и манталитета на американците. Те са подправени хора, с които мъчно се поддържа връзка ”, споделял е актьорът от „ Оркестър без име ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР