Богинята на нощния живот в София – Megami Club –

...
Богинята на нощния живот в София – Megami Club –
Коментари Харесай

Megami Club – Hotel Marinela откри новия парти сезон с впечатляващото шоу The Game of Thrones

Богинята на нощния живот в София – Megami Club – Hotel Marinela, откри новия празненство сезон на 12, 13 и 14 септември с неповторимото шоу The Game of Thrones, въодушевено от един от най-популярните сериали в историята на малкия екран. Тронът от сериала и яйца от дракони чакаха гостите във фоайето на клуба.

А на сцената се разигра същински театър с емблематичните персонажи от сериала – Нощния крал и Белите бродници, Джон Сноу, Денерис Таргариен и други, чиито маски и костюми бяха толкоз реалистични, че заковаха вниманието на всички посетители. Шоуто The Game of Thrones за следващ път потвърди за какво Megami Club – Hotel Marinela е номер едно – размахът и мащабът на спектакъла са невиждани до момента в български клуб.


В четвъртък (12 септември) празненството стартираха резидънт диджеите Maxy и Spirit, а в късните часове на нощта на сцената се качи Тони Стораро. В петък (13 септември) посетител реализатор беше Емануела, а в събота (14 септември) DJ празненството предложи обичани шлагери на стотиците гости. В шоу програмата се включиха балет Megami, Acrobatic Show Megami (земна и въздушна акробатика), Topless Show Megami и други.

Както при започване на всеки нов сезон, Megami Club – Hotel Marinela още веднъж отвори порти с освежен интериор, като този път смяната е подчинена на тематиката Clubbing Is Art – идея, която клубът следва от самото си основаване и която го трансформира в неоспорим водач.


Новият сезон в Megami Club – Hotel Marinela идва с промени в шоу програмата – танцьорките от новото Megami Belly Dance Show танцуват с ефектни корони от свещи; Megami Live частта ще предшества включването на посетител звездата с музикален коктейл от кавъри на известни шлагери, а посетител изпълнителите ще излизат три пъти на сцената. На останалите изненади ще може да се насладите всеки четвъртък, петък и събота, а места може да резервирате на телефон 0879 333 999.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР