Богдан Теофанидис е новият и.д. директор на "Български пощи"Това обяви

...
Богдан Теофанидис е новият и.д. директор на "Български пощи"Това обяви
Коментари Харесай

Български пощи вече имат ново ръководство

Богдан Теофанидис е новият и.д. шеф на "Български пощи "

Това разгласи в "Денят стартира " по вицепремиерът Калина Константинова.

Тя дефинира краткотрайно назначеното управление като млад и упорит екип с богат опит в интернационалните компании. По думите ѝ измежду членовете на управителния съвет има специалисти с огромен опит в цифровизация, финансиране и създаване на системи за ръководство, както и експертиза по чмовешки запаси и осведомителни технологии. Всички са заемали високи управителни позиции.

"За тази визия, която имаме - за рационализация, цифровизация и вкарване на "Български пощи " в 21 век - считам, че това е топ тима, който може да имаме. " - сподели Калина Константинова.

Новото управление на "Български пощи " поемат ръководството за период от 3 месеца до организирането на конкурс за избор на членове на управителния съвет. Първата им задача ще е за се разплатят със чиновниците на пощите, които са получили 70% от заплатата си за последния месец.

"Най-тъжният аспект – 9000 души, работещи в "Български пощи ", са работещи небогати. Средната заплата в сдружението е 820 лева Служителите в пощите поради тези неприятни управнически решения са пострадали във всички връзки – те са тези, на които им се наложи да работят изключително, а заплатите им са на това състояние. " - сподели Константинова.

"След огромната хакерска офанзива ще са нужни още няколко седмици за възобновяване на всички услуги на "Български пощи ", сподели още Константинова. Ако има хора, които не са подхванали нужните дейности, ще им се търси отговорност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР