Богдан Милчев от Института за пътна безопасност заяви пред bTV,

...
Богдан Милчев от Института за пътна безопасност заяви пред bTV,
Коментари Харесай

Богдан Милчев с разкрития за корупция в МРРБ с „опънат чадър от президентството“


Богдан Милчев от Института за пътна сигурност съобщи пред bTV, че има корупция в Министерството на районното развиване, покровителствана от президентството. Той добави, че това му е казано от уволнен чиновник, който е подготвен и да свидетелства.

„ В Министерство на регионалното развитие има доста тежка корупция с обтегнат чадър от президентството. Виолета Комитова, Димитър Стоянов, който бе министър на вътрешните работи, отиват със строителна компания при президента. Аз ги посочвам обществено, отиват при президента и му рапортуват за искане на рушвет от настоящ тогава и в този момент заместник-министър Захари Христов. Президентът, вместо да сезира прокуратурата да извърши инспекция по тези данни, които му рапортуват, си замълчава и този случай се потулва. Нищо не се прави към този момент близо 6 месеца по този случай. Това се е случило, когато Комитова е била длъжностен министър, само че и в този момент, и тогава заместник-министър е Захари Христов. Това ми го описа служителят Тодор Стоянов “, разкри

Той не пожела да назове за коя компания става дума, тъй като против нея имало огромен напън. Милчев изясни и че не знае в какъв размер е поисканият рушвет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР