Богдан Кирилов е новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по

...
Богдан Кирилов е новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по
Коментари Харесай

Агенцията по лекарствата се сдоби с нов шеф

Богдан Кирилов е новият изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по медикаментите, считано от 17.08.2018 година От ноември 2017 година досега той е заместител изпълнителен шеф на ИАЛ.

Богдан Кирилов е член на Управителния съвет на Европейската организация по медикаментите, а през 2016/2017 година е бил член и на Централна комисия по Eтика към Български фармацевтичен съюз.

Магистър-фармацевт Богдан Кирилов е приключил „ Фармация “ във Фармацевтичен факултет, Медицински университет - София. Придобива и компетентност „ Обществено здраве и здравен мениджмънт “ във Факултет по публично здраве, Медицински университет - София.

Проф. Асена Стоименова напуща поста изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по медикаментите по персонални аргументи.
Проф. Стоименова ще бъде консултант на министъра на опазването на здравето в региона на лекарствената политика. Тя остава член на Управителния съвет на Европейската организация по медикаментите, член на CHMP (Комитет за лекарствените артикули в хуманната медицина), както и програмен координатор за СЗО в региона на достъпа до медикаменти и реимбурсиране на лекарствените артикули.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР