Богатството! Това е идеята която обзема мислите на огромна част

...
Богатството! Това е идеята която обзема мислите на огромна част
Коментари Харесай

Бомбастичен джакпот в играта 6 от 49 на Спорт Тото

Богатството! Това е концепцията която обзема мислите на голяма част от човечеството през целия живот. Богатството носи безгранична независимост, води към вълнуващи премеждие, дава чувството за неразрушима сигурност. Богатството, това е силата, която предизвика увереност, обезпечава достъп до най-изискания разкош и дава сигурност на идващите генерации.

А, къде да го търсим?! Как да го намерим?! Как да материализираме мислите, които не ни дават покой?!
 Спорт тото - шансът надскача фантазиите
Спорт тото - шансът надскача фантазиите

Към момента тото милионерите са 112, а тяхната численост може да се усили още тази неделя

Въпросите, които си задаваме са разнообразни, само че един от универсалните отговори е " Шестица от тотото "

Възможно ли е?! Разбира се, 112 късметлии завоюваха милиони от тотализатора и тази численост сигурно ще стават още по-голяма, тъй като джакпотът в играта " 6 от 49 " за неделния тираж на 29 ноември се чака да доближи сумата от 5 200 000 лв.! Искате парцел на другоземен остров?! - ще го имате! Искате да карате първокласен автомобил?! - казусът е нулев! Искате да обиколите света?! - няма кой да ви спре! Искате да дадете положително обучение на децата си?! - ще стане! 5 200 000 лв. е сумата, която дава безкрайни благоприятни условия! А какво ще вършим, в случай че свършат! Отговорът е елементарен - рационалното харчене и вложение в пасивни приходи прави картата на живота изпълнена с източници на облаги. Всеки, който желае, може да опита, тъй като минималният залог за играта " 6 от 49 " е единствено един лев и 10 стотинки.
 Есенни страсти със Спорт Тото
Есенни страсти със Спорт Тото

Спортът е страст, която може да ви зареди с позитивна сила

В тиража на 29 ноември ще бъдат изтеглени и спомагателни облаги от акцията " Печалби плюс - празнични шансове ". Един късметлия, който е записал кода на непечеливши талони от моментните лотарийни игри " Баница с шансове " или " Зимна приказка " ще завоюва ваучер за спортни артикули на стойност 300 лв. и по този метод ще усъвършенства физическата си форма, като не стопира да тренира в домашни условия. Здравето е най-важното нещо, тъй като здравият човек, харчи парите си единствено за удоволствия. А удоволствията могат да бъдат подсигурени от солидните облаги в моментните лотарийни игри и числовите игри на Спорт тото. Също в неделя, участник в акцията ще завоюва и ваучер за отмора на стойност 500 лв.. Не бива да забравяме, че евентуално напълно скоро човечеството ще се пребори с пандемията и една отмора ще бъде заслужена премия. Ваучерът за отмора важи до декември идната година, тъй че има задоволително време да бъде планувана дестинацията за отдих.

Солиден брой спомагателни облаги за заложени и в акцията на " Тото клуб " " Празнични фантазии ". Участниците в числовите игри и огромна част от моментните лотарийни игри ще имат опция да завоюват 12 облаги по 1 200 лв. точно на Нова година. Срокът за присъединяване е до 27 декември. Картите " Тото клуб " са безвъзмездни и могат да бъдат получени във всеки тото пункт. Участниците, които залагат онлайн вземат участие непосредствено в акцията със своята регистрация.
 Спорт тото, постоянно даваме повече!
Спорт тото, постоянно даваме повече!

Една от главните задачи на Български състезателен тотализатор е да подкрепя родния спорт

Информацията за всички настоящи вести и акции на Спорт Тото се намира на .

Залози за 96-тия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 29 ноември онлайн на или в тото пунктовете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР