Богатство, слава и любовна история, за каквато никога не е

...
Богатство, слава и любовна история, за каквато никога не е
Коментари Харесай

Когато е наистина - остроумна и пристрастяваща книга, която трябва да имаш това лято

Богатство, популярност и любовна история, за каквато в никакъв случай не е мечтала – седемнайсетгодишната Вон Бенет получава всичко това, когато се съгласява да се преструва на другарка на поп звезда.

При елементарни условия пътищата на Оукли Форд и Вон Бенет в никакъв случай не биха се пресекли… само че в Оукли няма нищо нормално. Лошото момче на поп музиката може да се похвали с няколко награди „ Грами “, милиони последователки и репутацията на разтревожен, само че обаятелен бунтовник. Когато персоналният му живот се оказва пред разпад, музиката му към този момент не му носи нужното и таблоидите се занимават само с неговите скандални прояви, Оукли би трябвало да покаже на света, че е улегнал…

А кой би могъл да му помогне с тази задача повече от Вон, сервитьорка на повърхностен работен ден, която се пробва да устоя фамилията си? Абсолютната формулировка на „ нормално момиче “.

Преструвайки се на негова другарка, Вон би трябвало да избави имиджа на Оукли и да го трансформира от бунтовник в сериозен и почитан реализатор. В подмяна на средства, с които двамата ѝ братя да могат да си разрешат за завършат лицей, тя се заема със задачата да взе участие в странни холивудски празненства и деликатно режисирани изявления в Twitter. Тя би трябвало да заблуди папараците и фенките… само че дали ще успее да заблуди и себе си най-малко малко?

„ Когато е в действителност “ е проницателен и запленяващ тийн разказ от авторския дует, известен с бестселър поредицата „ Семейство Роял “. Кати Макгари, създател на романа Say You’ll Remember Me, дефинира книгата като „ пристрастяващо четиво “, а влиятелното литературно издание Kirkus Reviews я разказва като „ неоспоримо занимателен разказ, който наложително би трябвало да вземете със себе си на плажа “ .

За създателя:
Ерин Уот е псевдоним, под който двама създатели на бестселъри свързват любовта си към книгите и зависимостта си към писането. Това са канадската писателка Ел Кенеди и американската ѝ сътрудник Джен Фредерик, които споделят общо креативно ентусиазъм. Каква е най-голямата им обич (след фамилиите и домашните им любимци, схваща се)? Да измислят смешни – и от време на време смахнати – истории. Кой е най-големият им боязън? Да не се скарат между тях. „ Парцалена принцеса “ e първата книга от сантименталната им поредност „ Семейство Роял “, трансформирала се в бестселър на New York Times и USA Today. Под псевдонима Ерин Уот на български излиза и тийн романа „ Когато е в действителност “.
 книга ИК " Егмонт "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР