Богатото гадже на Алисия не спира да я глези като

...
Богатото гадже на Алисия не спира да я глези като
Коментари Харесай

Алисия онемя! Подаръкът на гаджето-милионер я втрещи

Богатото гадже на Алисия не стопира да я глези като принцеса, написа. Само преди месец двамата отпътуваха на сантиментална отмора с частния аероплан на баровеца, а през днешния ден още веднъж са в първокласна дестинация-гръцкия остров Миконос. Любовниците обикалят първокласни заведения и порят вълните с лодка, а Алисия получи и безценен подарък-яхта с нейното име.

Става дума за катамаран-лодка, която е все по-популярна измежду богатите и известните. Освен повече пространство, катамарните оферират и повече комфорт поради неналичието на крен, когато плавате на платна. Освен това, когато се движите на мотор, катамараните клатят доста по-малко, тъй като са доста по-широки. Това значи, че шанса да ви стане неприятно поради морска болест е доста по-малък. Освен това можете да се движите умерено и да вършиме всичко с лекост – от преобличане, готвене и превозване на времето си към масата с разхлаждащи питиета.

Катамараните имат по-малка дълбочина на прегазване, което ви разрешава да стигнете по-близо до брега, да пуснете котва и да се насладите на някой хубав залив. На котва катамараните са по-стабилни и надлежно по-комфортни. Колко е излязъл подаръка на новото гадже на Алисия, не се наемаме да гадаем, само че е повече от ясно, че той се е бръкнал крепко, даже и единствено да е наел яхтата с името на обичаната си за няколкодневна разходка.

Алисия върти обич с богатия ерген Симеон Филипов. Нати източници издадоха, че двамата са дружно от лятото на 2018 година Hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР