Богато финансираната компания на едната кандидатка за кмет на София

...
Богато финансираната компания на едната кандидатка за кмет на София
Коментари Харесай

Вълкът кожата си мени, но нравите не. А вълчицата Мая Манолова?

Богато финансираната компания на едната кандидатка за кмет на София Мая Манолова изцяло господства медийното пространство. Опитва се да ни внуши, че жителите на София нямат различен избор, и още веднъж да ни хване като „ шарани на въдицата “.

Дали това не е вярата на жителите за един нов кмет, водач и модернизатор, който да пресъздаде София. Ако се обърнем обратно във времето и хвърлим взор към кариерата на Мая Манолова ще установим, че тя общо взето не е била основател и началник на планове, които основават трайни материални активи в нашето общество, т.е. артикул който може да се види и допре.

Тя ни се явява като „ страж “ на гражданският интерес. И тази нейна функционалност крайните артикули на които се натъкваме са безбройни думи, изяви и недоволства по какъв начин някой и пречи.

И израза „ страж “ е доста подходящ, тъй като тя не е основоположникът на тези цивилен начинания. Напротив, тъкмо противоположното, в множеството нашумели митинги и цивилен изяви, такива като митинга на медицинските сестри,..........., тя се причислява и явява като експлоататор и паразит, които се мята върху непринудено надигналата се гражданска вълна с цел да театралничи пред медиите и концентрира на своя персонален ПР.

Все отново да сме резонни и да отбележим, че тя беше в центъра на две начинания: персонално Мая Манолова поддържаше държавното управление на Орешарски. Още през 2006 година тя беше главен вносител на поправката „ Ванко 1 “ в Наказателния кодекс, с която бе доста понижено наказването за склоняване към проституция в някои случаи и която разреши освобождението на рапъра Иван Главчев - Ванко 1, наказан на 12 години затвор за сводничество.

Флиртовете й с престъпния свят не свършват дотук. Още преди да начене политическата си кариера като народен представител от Българска социалистическа партия, юристката, разправят, правила някои адвокатски услуги за така наречен „ братя Галеви “, изпарили се безследно през 2012 година

Облечената в бяла агнешка кожа „ вълчица “, която театралничи пред камери измежду групи от жители, продължава непоколебимо и самонадеяно да се разказва като представител на жителите. Очевидно е, и умерено можем да предвидим, че тя ще е първата пред камерите и на идващият цивилен митинг с цел да „ открадне “ изявата на жителите.

Истинският въпрос е, коя ще бъде идната незаконна или икономическа формация, която би се облагоделствала от самодейността на скритата под агнешка кожа вълчица когато се докопа до кметският трон. Къде е и кой е същинският претендент за кмет, който освен да приказва и дава обещание, а да взема решение актуалните проблеми и сполучливо да основава един нов образ на града.

Нека помъдреем и да не се хващаме на ПР изявите на някои неуспели партийни функционери, които се превъплъщават и драпат с нокти единствено и единствено да се докопат до трона на властта! Така че драги съграждани, деликатно се вглеждайте и преценете какво се крие под кожата на нашите „ скъпи “ претенденти за кмет и не се подавайте на евтини ПР реклами и монтажи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР