Богатият индиец Йожеш Радж сам се хвали как фучи по

...
Богатият индиец Йожеш Радж сам се хвали как фучи по
Коментари Харесай

Наглост: Златно Ламборгини фучи с 250 км/ч по Околовръстното

Богатият индиец Йожеш Радж самичък се хвали по какъв начин фучи по родните пътища с едно от лъскавите си возила -златно " Ламборгини ".



Йожеш Радж е вдигнал 230 км/час

Кадрите възмутиха мрежата и доста хора се попитаха къде са органите на реда и за какво толерират богаташа и наглото му държание. Във Facebook профила му написа, че е роден в Дубай, само че е приключил учебно заведение в Ню Делхи, Индия. У нас се е образовал във Висше Училище по Мениджмънт, София, а след това и в Нов български университет.



Индиецът форсира до 245 км/час



Част от колите на Радж

Брат му се споделя Дийпак Радж, който от три години живее в България и има автопарк за няколко милиона в евро. Двмата са огромни фенове на първокласни артикули, като профилите им в обществената межа са цялостни със фотоси с лъскави коли и други глезотийки.



Двамата братя са почитатели на всичко лъскаво

Дийпак има няколко компании с предмет на активност търговия, туристически услуги, ресторантьорство, хотелиерство, превоз, недвижими парцели, реклама, основаване на интернет уеб сайтове и други, сподели инспекция в комерсиалния указател. Брат му Йожеш не попада на никое място и най-вероятно се води незает, само че единствено една от колите му коства 300 000 лв..



Златното " Ламборгини " на индиеца
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР