Богаташката селекция на Монако продължава да има проблеми в Лига

...
Богаташката селекция на Монако продължава да има проблеми в Лига
Коментари Харесай

Монако имаше два гола преднина, но и това не се оказа достатъчно за успех над Ним

Богаташката селекция на Монако продължава да има проблеми в Лига 1. Селекцията на Леонардо Жардим не записа триумф и в третия кръг на шампионата, като този път приключи 2:2 с Ним. Тимът от Княжеството би трябвало да съжалява за точката, защото на почивката имаше два гола преднина, но червен картон на Жемерсон при започване на второто полувреме докара до голям спад в играта на любимците.
 Неймар и ПСЖ вървят към помиряване
Неймар и ПСЖ вървят към помиряване

Бразилецът може да остане в клуба и през този сезон

Двубоят стартира по-добре за състава на гостите, който сътвори няколко рискови положения пред вратата на привидно разколебания си конкурент. Най-близо до попадението беше Роман Филипотьо в 32-ата минута, когато ударът му разтресе горната греда.

Постепенно Монако изравни събитията на терена, а към края на частта реализира и цялостната доминация за селекцията на Леонардо Жардим. Така се стигна до 39-ата минута, когато монегаските вкараха и първият си гол въобще в шампионата. Новото попълнение Ислам Слимани си проправи кулоар за изстрел и с леко ориентиране по земя не остави късмет на Бернардони.
 Снимка 439934
Източник:

В даденото от съдията продължение, в прегръдките на своите сътрудници попадна и Уисам Бен Йедер. Дошлият от Севиля стрелец се реваншира за собствен пропуск от малко по рано, оказвайки се на точната позиция за голова добавка.

Второто полувреме започва с безумна нелепост на Жемерсон, който беше изпъден с пряк червен картон поради жестоко влизане в краката на състезател от Ним. Численото неравноправие разреши на гостите да се върнат в мача. В 70-ата Филипотьо се оказа зад тила на Глик, спря топката елегантно с гърди и от близко матира Лекомт.

И както постоянно се случва във френската Лига 1, Монако опропасти всичко реализирано до този миг с допускането на изравнително попадение. В 75-ата минута Ферат още веднъж бе хладнокръвен по крилото, като негов пробив приключи с центриране за появилия се преди секунди Денке. За младока пък остана най-лесното - да означи в опразнената мрежа.

До края срамът за отбора от Княжеството можеше да бъде още по-голям, само че пропуски на гостите не разрешиха за постигането на цялостния поврат в мача.
 Севиля продаде Бен Йедер за рекордна сума
Севиля продаде Бен Йедер за рекордна сума

Монако притегли френския национал

В идващия кръг на Монако следва посещение на Страсбург. Ним приема вкъщи новаците от Брест.

МОНАКО - НИМ 2:2

1:0 Слимани (39 " ), 2:0 Бен Йедер (45+1 " ), 2:1 Филипотьо (70 " ), 2:2 Денке (82 " )

СТАДИОН : " Стад Луи II "

СЪДИЯ : Анри Делерю

МОНАКО : Лекомт, Бало Туре, Джемерсон, Глик, Бадиашиле, Онйекуру, Головин, Силва, Мартинш, Слимани, Бен Йедер (резерви: Беналио, Боскиля, Диаш, Кейта, Панцо, Пелегри, Траоре)

НИМ : Бернардони, Алакуч, Ландер, Мигел, Пакие, Ферхат, Фомба, Дею, Валс, Филипотьо, Рипар (резерви: Диаш, Денкей, Джулевич, Гесум, Сент-Лус, Сар, Стояновски)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР