Богаташът беше настанен за лечение в специализирано заведение, след като

...
Богаташът беше настанен за лечение в специализирано заведение, след като
Коментари Харесай

След Низ От Върхове, Падения И Скандали Се Случи. Напусна Ни Най-Скандалният Български Тотомилионер Румен Пеовски

Богаташът беше настанен за лекуване в профилирано заведение, откакто през юни т.г. подгони майка си с нож, открадна пушката на татко си и стартира да стреля слепешката. Покрай скоростното му замогване в селото настана безпорядък, а пиянските свади зачестиха. След последния случай Пеовски беше задържан и съдът го изпрати в психиатрия. Той се завърна в Покровник през октомври т.г. и от този момент радикално трансформирал метода си на живот.

" Румен безусловно изчезна. Вероятно е отпътувал при синовете си в Англия, с цел да стартира на чисто. Не съм го виждал от месеци и нямам никакъв контакт със фамилията му. Знам, че майка му и татко му си живеят в селото, хората са спокойни ", обясни Цонев.

Синовете му от много време живеели в чужбина в търсене на по-добър стандарт на живот. Сега към тях се включил и Румен, който не работел зад граница, само че най-малко желал да смени ситуацията.

Кметът добави, че пиянските осъществявания на Пеовски и приятелите му са останали в предишното и към днешна дата в обитаемото място е доста по-спокойно. " Румен спря да се вижда с приятелите си по чашка. Той е добър човек, в никакъв случай не е създавал проблеми, само че около парите и другарите си по чашка стартира да става нападателен. Сега не е ясно къде е и какво се случва с него ", сподели още Цонев.

Животът на Румен Пеовски се промени през месец май тази година. Тогава той завоюва джакпота в размер на 1 663 872 лв. от играта на Тото 2 6/42. Късметлийският фиш бе на цена 1,20 лв., написа Пик.

Веднага откакто получи транш от облагата, Пеовски подари 10 000 лв. на храма в родното си село. След това даде обещание да оказва помощ на синовете си, само че все по-често се задържал в локалната механа. Появили се доста нови негови другари, които идвали за почерпката и се възползвали от великодушната ръка на тотомилионера. След един от запоите Румен налетял на родителите си. Въпреки трагичния миг те не се отказали от него и постоянно го посещавали, до момента в който бил на лекуване в психиатрията.

" Мисля, че се е върнал към верния път и ще стартира нов живот. Пак споделям, той е наивник и даже парите няма да съумеят да трансформират това. А и като е надалеч от групичката си, по-лесно ще се поправи ", добави кметът на Покровник.

Именно поради прахосничеството на блъсналите
джакпота от управлението на Спортния тотализатор взеха решение преди 2 години да трансформират метода на погашение на облагите. Тогава беше спряно джакпотът да се изплаща вкупом. Беше въведена методика да се дават 500 000 лв. в началото, а по-късно по 30 000 лв. на месец. Изследвания са показвали, че бързото замогване при облага крие опасности за печелившия и разсрочването на изплащането на джакпота пази печелившите.

Преди огромната облага Пеовски играел тото в продължение на 30 години, само че в никакъв случай не е " удрял " съществени суми. И преди е имал облаги, само че за първи път прибира над един милион. В Покровник разясняват, че това е следващ случай, в който парите покваряват, само че се надяват съселянинът им дефинитивно да се върне към естествения метод на живот.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР