Богата празнична програма по повод Международния ден на детето –

...
Богата празнична програма по повод Международния ден на детето –
Коментари Харесай

Богата празнична програма очаква децата на 1 юни в Берковица

Богата празнична стратегия във връзка Международния ден на детето – 1 юни, чака децата на Берковица, оповестиха от управата.
Празничните начинания ще стартират на 31 май от 16 часа с детска увеселителна стратегия на бул. „ Мрамор “. За положителното въодушевление на малчуганите ще се погрижат аниматори посредством разнообразни игри, занимания и изненади.
На 1 юни от 10 часа е планувано да има рисунка на асфалт на тематика „ Детство мое “. Всички дребни художници ще могат да покажат своите умения, под управлението на наставник, който ще ги направлява в техните творения.
В 12 часа, на страничния вход на читалището, ще се състои публична гала по разкриване на обновеното НЧ „ Иван Вазов – 1872 “ по план „ Повишаване качеството на културния живот в община Берковица посредством закупуване на съоръжение и обзавеждане за национално читалище „ Иван Вазов – 1872 “ – град Берковица “.
В деня на детето Културен център „ Йордан Радичков “ – Берковица ще отвори порти още веднъж като в 14.30 часа, в художественото ателие, възпитаници ще рисуват по претекстове от детски стихотворения.
В 16.30 часа на бул. „ Мрамор “ всички фенове на бойните изкуства ще могат да се насладят на демонстрацията на Карате джу джицу клуб – Берковица.
Радост за малчуганите ще бъде и театралната режисура “Приказка за слънцето “, която ще се състои при положителни метеорологични условия навън в градската градинка.
Празничният ден ще приключи с концерт на ОШИ „ Проф. Петко Наумов “ при НЧ „ Иван Вазов – 1872 “ в актуализирания огромен салон на НЧ „ Иван Вазов – 1872 “.
Очакваме Ви дружно да честваме този по този начин трогателен и пъстър празник!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР