Богата културна програма ще забавлява жителите и гостите на Каварна

...
Богата културна програма ще забавлява жителите и гостите на Каварна
Коментари Харесай

Канят в Каварна на огнена фиеста, миден и рибен фест и ретро рали

Богата културна стратегия ще забавлява жителите и гостите на Каварна идващите дни. Небето над нос Чиракман ще бъде огряно от светлинни резултати в съботната вечер. В рамките на огнената фиеста Deep Zone Project ще зарадва феновете си с безконечните шлагери и ремикси на златни родни класики, оповестяват от общината. На сцената ще излязат Ева Мария (вокал), Danny Dimitroff (китара) и основателят на плана DJ Dian Solo. Мястото е дребната буна, а часът – 21. За посетителите на огненото шоу е обезпечен спомагателен превоз.
Ретро рали ще премине през централната част на Каварна в съботния ден. Очаква се колите да са в морския град в 15:30 ч. До момента присъединяване в него са декларирали притежателите на 20 ретро автомобила от Каварна, Варна, Пловдив, София, Бургас, Разград, Русе и Търговище, най-старият е „ Триумф “ от 1967 година

Традиционният рибен и миден фест е от 30 август до 1 септември. Наред с предлаганите кулинарни специалитети от миди и риба, на сцената на площад „ Защитата на Каварна “ всяка от трите вечери от 21 ч. ще се качат известни реализатори. Първата вечер е концертът „ Да пеем дружно “ с Йордан Марков, Драго Драганов, Стефан Диомов и група „ 5-те сезона “, с присъединяване на балет „ Дежа вю “. Почитателите на Панайот Панайотов ще си спомнят шлагерите му през втората вечер на феста. А последната вечер ще е шоуто на музикантите от „ Ку-Ку бенд “ – Борис Солтарийски, Годжи и Цветан Недялков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР