Богата колекция с вещи на Мерилин Монро е изложена в

...
Богата колекция с вещи на Мерилин Монро е изложена в
Коментари Харесай

Излагат на търг богата колекция вещи на Мерилин Монро

Богата сбирка с движимости на Мерилин Монро е изложена в Бевърли хилс, щата Калифорния. За тях е разгласен търг, който ще се състои през октомври, предава Бнт.

Две от обичаните персонални рокли на Мерилин Монро са изложени наред с кино тоалети и фотоси на друга възраст на секссимвола за всички времена.

Организаторите разполагат и с непоказван до момента подпис на актрисата за началник от филмовото студио " Туентиът сенчъри фокс " Бен Лайън.
Джо Мадалена, историк: Той я попитал: " Кой е татко ти? ", тя дала отговор " Не знам, само че мисля,че семейството му е Монро ". Добре, Монро е солидно име, споделил Бен Лайън, който бил влюбен в актрисата Мерилин Милър, умряла на 35 и по този начин се родила легендата Мерилин Монро. Разполагаме с снимка с надписа " Скъпи Бен, ти ме откри, ти ми даде име и ми повярва, когато никой различен не го направи ".
Сценарият на " Проклетите седем години " с бележки на Монро също ще бъде препоръчан за обмен, както и паметната й бяла рокля от същия филм. Търгът е очакван за месец октомври, датата не се оповестява.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР