„Богат и красив турчин глези Венета Райкова!“, ама друг път

...
„Богат и красив турчин глези Венета Райкова!“, ама друг път
Коментари Харесай

Има ли Венета турски любовник?

„ Богат и хубав турчин глези Венета Райкова! “, но различен път – водещата разруши слуховете на пух и прахуляк. Пак сама се оправя.

„ За да пресека през цялото време лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, дано уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски ухажор, в хотела съм с детето си... Да, хотела е безценен, цените за седмица за майка с дете стартират от 5 хиляди лв., само че почивката, както и всичко друго си заплащам сама...

Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от персоналната ми банкова сметка, може да послужи където би трябвало, в случай че продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6 път, все в сходни хотели! Има дами, които сами пускат клюки за себе си с богати любовници, само че не ме смесвайте с тях, апелирам. А красиви турски господа съм виждала единствено в турските сериали “, изригна русокоската от плажовете в южната ни съседка, представена от България Днес.

Водещата по цяла нощ се пули, само че не от гняв за измислиците по неин адрес. Проблемът й е галактически.

„ Някой знае ли свърши ли пълнолунието, че в случай че втора нощ не дремя ще си прочета всички книги дето съм си донесла, или безсънието има нещо общо с ретроградния Меркурий?? “.

За следващ път Венета Райкова сподели, че си е самодостатъчна:

„ Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха в този момент в Анталия съм се била скрила с богат турчин?! “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР