Богат и красив образ е на първо място. Ето защо

...
Богат и красив образ е на първо място. Ето защо
Коментари Харесай

4 прически, които често се избират красиви и успешни жени.

Богат и хубав облик е преди всичко. Ето за какво положението на косата за жена е доста значимо. Модна, стилна прическа е един от детайлите на това изображение.

1. Пикси

Това е една от най-популярните прически. Тя е много къса, отваря лицето, разрешава ви да покажете хубостта на характерностите. Оформяне на пикси е напълно елементарно, можете изцяло да се откажете от стилизирането, като вярно изсушите нишките след измиване на косата.

Но в случай че имате предпочитание и време, можете да офармите косата по разнообразни способи. Можете да допълнете прическата с бретон. Огромен плюс за пикситата – че съвършено подмладява и прави силуета лек.

1.1

1.2

2. Красиви карета

Втората топ прическа на стилния рейтинг е класическият квадрат. Въпреки това, актуалната технология ви разрешава да допълвате квадрата с разнообразни стилни елементи: скъсани влакна, изтъняване, удължение. Квадратът е доста мекушав и грациозен, ви разрешава да създавате разнообразни вариации на жанр.

Можете да събирате или да оставите кичури, да вършиме къдрици или да изправяте косата. Дължината на квадрата варира според от желанието и типа на лицето, формата на бретон може да бъде друга.

2.1

2.2

2.3

3. Стилен фасул

Тази прическа комбинира две съвременни техники, тилът на такава прическа е пай, кичурите по лицето са по-дълги. Огромен плюс на грижата за фасул е опцията за основаване на къса прическа без фрапантно унищожаване на дължината.

Тя съвършено поправя чертите, скрива минусите на външния тип и разрешава да бъдете женствена. Стилният модел дава опция да експериментирате, да вършиме разнообразни стили, да вземете всякаква форма на бретон. Удължените бретончета са най-често срещаните в композиция с фасул.

3.1

3.2

3.3

4. Грациозна асиметрия

Асиметричните варианти за прически са в търсенето, заради тяхната странност прическата може да бъде както къса, по този начин и дълга, а разликата е доста забележима. Всичко зависи от вашия усет и желания. Асиметричните прически придават облик на великолепие и жанр.

 

Красив външен тип без красива прическа е неосъществим. За да изберете опцията, която ще ви украси, свържете се със стилиста или проучете вида на лицето си, който му подхожда.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР