Богат член на елитен секс клуб бе изритан заради непристойно

...
Богат член на елитен секс клуб бе изритан заради непристойно
Коментари Харесай

Скандал в най-елитния секс клуб в Холивуд! Човекът заек пожела 12-годишната дъщеря на собственика и …

Богат член на първокласен секс клуб бе изритан поради непочтено държание – той също изгуби и членския си импорт от 75 000 $ на година. Пюнг Тран (Phuong Tran), прочут още като Човека заек, е упрекнат в „ непоносимо държание “ от Snctm, който невиждано разгласи обществено името на своя член и популяризира негова фотография, написа в. " Дейли Мейл ". Тран е прочут с това, че има „ злобен дух “ и е „ експлоататор “. Той е изпратил на 12-годиушната щерка на притежателя на клуба Snctm непристойни известия в Инстаграм. В резултат момичето е доста смутено.

 Phuong Tran, who is also known as the Bunnyman, was accused of ‘disgusting behavior’ by Snctm which took the extraordinary step of publicly naming him and releasing his picture (seen above)

Според профила на Тран, той е 34-годишен жител на Виетнам, имигрирал в САщ. Той е и първият човек, купил си участие в клуба.
Той се разказва като полово репресиран, до момента в който не посетил едно от събитията на клуба. Сега той се усеща толкоз свободен, че носи черна маска със заешки уши, до момента в който купонясва в клуба.

 An Instagram account with the handle snctm_bunnyman shares many provocative snaps like the one above

Базовото участие коства 20 000 $ на година. Трима от членовете пък разполагат с по този начин наречените виолетови ключове. С тях може да се снабди човек, в случай че едновременно заплати един милион $. Така той става член на клуба доживот и има достъп до безусловно всичките му мероприятия.

 Masked: This snap shared to Instagram was hashtagged `bunnymanpresents`

В изказване на Snctm се споделя: „ Тран, прочут като Човека заек, е получил доживотна възбрана да посещава клуба поради държание, което не е присъщо на член на Snctm. На него му е отнето участието „ Доминус “. Той в никакъв случай няма да се разхожда из в нашите коридори. Каквото и да каже, не би трябвало да му се има вяра. Отсега нататък той вечно ще остане отвън нашия кръг. Няма да толерираме неприятно държание и употреба по отношение на другите членове на Snctm, даже и от най-високопоставените ни членове. Вчера Тран падна толкоз ниско, че се е свързал с 12-годишната щерка на нашия създател в Инстаграм. Писал ѝ е известия, които доста са я наранили. Това бе последната капка. Решихме се на невижданата стъпка за изобличаването му, с цел да може нашето все по-голямо общество да го заобикаля “.

 A provocative documentary series aired on Showtime last year offering a candid look behind the scenes of the club. A still from the show above

Тран е член на клуба от 2012 година. Простата сметка демонстрира, че той досега е дал на клуба 500 000 $ за участието си. Членството му е включвало и достъп до по този начин наречената зала Oculus Dei’, където се организират специфични маскарадни празненства.

 The eight-part series titled Naked SNCTM, which premiered in mid-August, followed the exploits of the club`s founder, Damon Lawner, as he and his team of burlesque performers, event planners and chefs host Eyes Wide Shut-style events mixing erotic theater, S&M and masquerade 

От Scntm споделят, че „ в това елитно леговище морално упадналите ги чакат удоволствия, които мнозина даже не могат и да сънуват “.

Членовете със статут „ Доминус “ вземат участие в специфична гала по приемането, на която им се дава загадка ключова дума, достъп до Околосветско странствуване, изпълнено с всевъзможни прекарвания, като всичко е полято от най-скъпото шампанско в света – Cristal, сервирано от персонален прислужник.

Мнозина разказват прекарването в клуба като историята, разказана във кино лентата на Стенли Кубрик " Широко затворени очи ".

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР