Бог да пази Кралицата! Елизабет Втора едва ли ще се

...
Бог да пази Кралицата! Елизабет Втора едва ли ще се
Коментари Харесай

Меган и Хари многократно нарушиха протокола в Австралия

Бог да пази Кралицата! Елизабет Втора надали ще се радва, когато види тези фотоси на Хари и Меган Маркъл.

Двамата са толкоз влюбени и щастливи от това, че чакат бебе, че напълно загърбиха протокола.

Меган и Хари посетиха известния Бонди Бийч като част от формалната си 16-дневна аудиенция в Австралия и Нова Зеландия. Там принцът и брачната половинка му се срещнаха в локалната сърфистка общественост OneWave и взеха присъединяване в обред, наименуван Fluro Friday – всички се събират в кръг и споделят компликациите си, свързани с психолочически проблеми.

За събитието Меган Маркъл бе избрала подобаваща дълга рокля, само че на плажа ѝ се наложи да събуе обувките си, които потърваха в пясъка.

По време на духовния обред, херцогинята на Съсекс и принц Хари очевидно се любуваха повече един на различен, в сравнение с груповото шерване. Те не преставаха да се допират и да си разменят изпълнени с деликатност погледи. В един миг Хари даже си разреши да погали Меган по бедрото.

По време на ритуала, Меган е споделила, че измененията в тялото ѝ са към този момент осезаеми. “Усещането наподобява на умората от часовата разлика след дълъг полет,” разказала Меган пред участничка в плажния обред, която също е бременна.

Херцогинята споделила и това, че поради бременността е почнала да страда от бодърствуване. Случило се да се разсъни в 4:30 сутринта и да не може да заспи. Тогава Меган правила йога.

Снимки може да видите ТУК!

Снимки: Profimedia
missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР