Бог да го прости, бе прекрасен човек и приятел, голям

...
Бог да го прости, бе прекрасен човек и приятел, голям
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони с бомба за Борисов и некоалицията, смая с пророчество за Украйна

„ Бог да го елементарни, бе прелестен човек и другар, огромен международен водач, огромен политик. Той промени Италия. Мисля, че доста неща могат да се кажат за него ".

Това съобщи в ефира на bTV гадетелката на към този момент починалия Силвио Берлускони Теодора Стефанова.

На въпрос дали може да забележим още веднъж Бойко Борисов в амплоато на министър-председател на България, тя отвърна:

„ За бъдещето на Борисов мога да кажа, че ще го забележим и в друга светлина, на различен пост. Със сигурност ще бъде в бъдеще и няма да се отдръпна напълно от политическия живот ", отговори тя.

„ Това, което в този момент се случва в България, не знам дали е коалиция или сглобка - ненапълно това ще е стабилно, до момента в който се вземат най-важните решения. България ще влезе в Шенген, ще одобри еврото и ще направи нова Конституция. Това ще се случи в близко време и това е задачата на това обединяване ", сподели гадателката

Стефанова акцентира, че е значимо да има обединяване и разсъдък.

" Кризата, която ще стартира в това съдружно съглашение, ще е от януари или февруари. Тогава виждам, че ще има срив ", счита гадателката.

„ Войната в Украйна е доста болна тематика за всички нас. Всички поддържаме Украйна и украинския народ, тези деца, които виждаме. Представете си какво детство ще запазят. Много скоро ще се седне на значими диалози и всички ще се обединят да приказват за мир. Напрежението в този момент стартира да ескалира за жалост и сега двамата водача не могат към момента да седнат да приказват. Китай ще е доста значим съдия ", акцентира гадателката.

" 2024 година дръзвам да кажа, че ще бъдат прекъснати всички бойни дейности и ще се седне на масата за договарянията. Половината Украйна ще бъде към НАТО и Европа, а другата към Русия ", предсказа Стефанова.

По думите й ще има промени в политическия живот и на Русия и на Украйна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР