Боевете между арменски и азербайджански сили за отцепническия регион Нагорни

...
Боевете между арменски и азербайджански сили за отцепническия регион Нагорни
Коментари Харесай

Боевете за Нагорни Карабах продължават

Боевете сред арменски и азербайджански сили за отцепническия район Нагорни Карабах не престават, а тежка артилерия бе ситуирана и от двете страни, заяви " Ройтерс ".

Още 15 бойци от Нагорни Карабах бяха убити в боевете с Азербайджан, заяви министерството на защитата на подкрепяната от Армения отцепническа провинция, представено от Франс прес. С това броят на военните, починали от началото на боевете през вчерашния ден, доближи 32, заяви Българска телеграфна агенция. Освен тях са починали петима азербайджански и двама арменски цивилни в Нагорни Карабах. Азербайджан не е обявявал броя на починалите военни.

Според азербайджанското министерство на защитата арменски сили обстрелват с артилерия град Тертер, намиращ се в съседство с Нагорни Карабах, отбелязва ТАСС. Министерството предизвести, че " ще бъдат взети съответни ограничения ". Азербайджанското външно министерство упрекна арменските военни, че обстрелват предумишлено мирни жители и цивилни обекти, което е " нарушаване на интернационалното филантропично право ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР