БОЕЦ сезираме ВКП за записите Яневагейт, Ти си го избра

...
БОЕЦ сезираме ВКП за записите Яневагейт, Ти си го избра
Коментари Харесай

БОЕЦ поиска прокуратурата да повери всички скандали със записи

БОЕЦ сезираме ВКП за записите „ Яневагейт ”, „ Ти си го избра ” и „ Ало, Ваньо ” и пожелаваме от прокуратурата да образува цялостна, задълбочена и всеобхватна инспекция всъщност. ”Да бъде осъществена инспекция на наличието на записите и диалозите и съдържащите се в тях данни за осъществени тежки закононарушения от общ темперамент, като корупция, корист с власт, търговия с въздействие, корист с еропейски средтва, закононарушение против правораздаването и други ”
Това се споделя в последната оповестена самодейност на Гражданско придвижване " БОЕЦ ". Ето целият текст, оповестен във Facebook.

Този път Цацаров няма потребен ход! БОЕЦ в акция! Днес внесохме синал " три в едно - предстоящо добра композиция "! Съзнаваме, че този сигнал ще провокира поредна лавина от удари против нас, само че разкриването на истината по визираните три случая ще унищожи цялото политико-мафиотско статукво и незаконният модел на ръководство на Буда, Пеевски и Цацаров! И продължаваме с натиска. Сега е значимо да се даде публичност, с цел да не могат да покрият сигнала! СПОДЕЛЯЙТЕ!

" На съображение гореизложеното БОЕЦ сезираме ВКП за записите „ Яневагейт”, „ Ти си го избра” и „ Ало, Ваньо” и пожелаваме от прокуратурата да образува цялостна, задълбочена и всеобхватна инспекция всъщност в границите на досъдебно произвеждане в хода на което да бъде осъществена инспекция на наличието на записите и диалозите и съдържащите се в тях данни за осъществени тежки закононарушения от общ темперамент, като корупция, корист с власт, търговия с въздействие, корист с еропейски средтва, закононарушение против правораздаването и други Да бъдат разпитани всички участници в диалозите, както и да бъдат събрани всички доказателства за определяне на обективната истина.

БОЕЦ считаме, че след формираната инспекция всъщност на наличието на записа „ Ало, Банов съм” и съдържащите се в него данни за осъществени закононарушения, няма причина прокуратурата да не образува инспекция всъщност и по този сигнал и визираните от нас записи, както и за тяхното наличие и съдържащите се в тях данни зажизвършени закононарушения. Още повече, че давностният период по отношение на трита записа - „ Яневагейт”, „ Ти си го избра” и „ Ало, Ваньо” не е изминал и прокуратурата има всички благоприятни условия и учредения да извърши нужната инспекция.

Евентуален отвод да бъде формирана инспекция ще е демонстрация на двоен стандарт от прокуратурата и индикация за употребявано закононарушение по работа от основният прокурор, както и прикриване на закононарушение, закононарушение по работа и уронване на престижа на правосъдната система, посредством дейности и безучастие сриващи доверието в правосъдната система и прокуратурата. В този случай БОЕЦ ще бъдем принудени да сезираме ИВСС, Парламента и Президента за пускане на произвеждане и процедура по премахване на основният прокурор от служба.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР