БОЕЦ-ът Георги Георгиев чака за среща с шефа на ДАНС

...
БОЕЦ-ът Георги Георгиев чака за среща с шефа на ДАНС
Коментари Харесай

БОЕЦ влиза в ДАНС и Булгаргаз

БОЕЦ-ът Георги Георгиев чака за среща с шефа на ДАНС Пламен Тончев по сигнали на организацията му за дейности на служебния кабинет и президента Румен Радев, представляващи по думите му опасност за националната сигурност и закононарушения против страната. Снощи обаче от Агенцията се обадили на Георгиев да го уведомят, че свиждане с Тончев няма да има. БОЕЦ упорстват да влязат в институцията.

" На място огласяваме обществено данни за дейности на политици и висши държавни чиновници представляващи опасност за националната сигурност (сектор енергетика) - съответните имена, както и документи и отчети на български и непознати служби.

ДАНС са направили инспекция по сигнала на БОЕЦ против ЛУКОЙЛ. В отчета им са доказани данните на БОЕЦ за осъществени данъчни и финасиви закононарушения и опасност за националната сигурност от управлението на ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас и е предаден на ВКП - Гешев!

СЛЕД ТОВА Румен Радев се среща по негова покана със същото управление на ЛУКОЙЛ и афишира понижение на цените. Радев е направил закононарушение, за което може да бъде инициирана процедура в бъдещият парламент за неговото премахване ", написа Георгиев против президента. 

А по-късно се кани да щурмува и " Булгаргаз ". 

ТЕМА преди 9 дни 1447 преди 9 дни 2119 преди 12 дни 8704
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР