Boec.bg продължава да представя бойната карта на първото издание на

...
Boec.bg продължава да представя бойната карта на първото издание на
Коментари Харесай

Огнян Мирчев преди Senshi: Варна е столицата на кикбокса!

Boec.bg продължава да показва бойната карта на първото издание на Senshi. Грандиозното събитие ще се организира тази събота, 23-ти февруари, в Двореца на културата и спорта във Варна, а началото на борбите е 19:30 часа.

В борбата при най-леките - 63.500 кг. един против различен се изправят Огнян Мирчев от България против Предраг Мияйловица от Сърбия. 19-годишният Мирчев е измежду най-хубавите млади бойци на България. Той е сребърен медалист от Световното състезание за юноши, бронзов от Европейското състезание за юноши, повторен балкански първенец, притежател на 4 международни купи (3 за юноши и 1 за мъже), 9-кратен републикански първенец. Има две срещи на професионалния кръг.

Предстои ви присъединяване на първата церемония SENSHI, какво да чакаме там?

- Много се веселя, че ще вземам участие в първото издание на SENSHI. Събрани са едни от най-хубавите бойци на България и Балканите и очаквайте зрелищни мачове.

Как се подготвяте за срещата?

- Както постоянно, приготвяме се много старателно и по проект с моя треньор Никола Николов. А в оставащото време на годината ни чака претрупан график, за който също ще сме готови.

Какво знаете за вашия противник?

- За моя противник знам, че се състезава за състезателен клуб " Палмини Тигрови ". По-голям е от мен - на 28 години е. Той е балкански първенец и първенец на Сърбия, печелил е доста шампионати и два пъти Балканска купа. Приемам го много съществено и съм подготвен за това ново предизвикателство

Как усещате разликата сред аматьорския и професионалния кикбокс?

- Разликата сред аматьорския и професионалния кикбокс е огромна. За всеки мач би трябвало да се построи проект, само че в аматьорските шампионати играеш против няколко съперници за няколко дни, а при професионалните най-често се биеш против съперник, който знаеш авансово и проектът за игра става по-специфичен. Силата и бързината на ударите и темпото на мача са по-различни.

Какво очаквате от варненската аудитория и това, което ще забележим във Варна?

- Варна е столицата на кикбокса в България. Очаквам цялостна зала с оптималната поддръжка за българските състезатели от началото до края на вечерта!
 Първото издание на бойната церемония вечер Senshi дава обещание представление!
Първото издание на бойната церемония вечер Senshi дава обещание представление!

Остават единствено два дни до събитието
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР