Boebert е ескортиран от театъра в Денвър по време на представлението „Beetlejuice“: доклад

...
Реп. Лорън Бьобърт (R-Colo.) беше ескортирана от театър в Денвър
Коментари Харесай

Реп. Лорън Бьобърт (R-Colo.) беше ескортирана от театър в Денвър по средата на представлението на мюзикъла „Beetlejuice“ в неделя вечерта за предполагаемо „причиняване на смущение“, според доклад в The Denver Post във вторник.

Говорител на предизборния офис на Boebert потвърди пред The ​​Denver Post, че Boebert е бил ескортиран от театъра, но отрече част от поведението, твърдяно в доклад за инцидент, който The Denver Post получи от служители на мястото.

< p>В доклада за инцидента, който не включва никакви имена, се казва, че двама посетители са били помолени да напуснат театъра около пет минути след началото на второто действие на гастролиращия бродуейски мюзикъл „Beetlejuice“. В него се твърди, че двамата посетители са сипели, пеели, записвали и „предизвиквали безпокойство“.

Говорителят на Boebert, според вестник Колорадо, каза, че конгресменката отрича да е пиела, но тя призна, че е направила снимка по време на представлението и каза, че не е знаела, че снимките не са разрешени.

„Мога да потвърдя зашеметяващите и неприлични слухове: в личното си време конгресменът Лорън Боберт наистина е поддръжник на сценичните изкуства (ахнете!) и , за ужас на малцина избрани, с ентусиазъм се насладиха на изпълнение през уикенда на „Beetlejuice“, според съобщенията мениджърът на кампанията на Boebert, Дрю Секстън, пише в изявление до вестника.

Според доклада за инцидента, двама посетители бяха предупредени по време на антракта да спрат определено поведение, след като трима членове на публиката се оплакаха. В доклада се казва, че посетителите са били ескортирани, след като охраната е получила друго оплакване „за това, че посетителите са били шумни и по времето, когато [те] са записвали“, съобщава The Denver Post.

Двамата посетители, дори след като са били ескортирани във фоайето на театъра, отказа да напусне.

„Казаха ми, че няма да си тръгнат. Казах им, че трябва да напуснат театъра и ако не го направят, ще нахлуят в него. Покровителите казаха, че няма да си тръгнат. Казах им, че [щя] да взема полицията в Денвър. Казаха да отидете да ги вземете“, каза разпоредител в доклада за инцидента, според The ​​Denver Post. Hill се свърза с офиса на Boebert за коментар.

За последните новини, прогнозата за времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР