Бодлива тел се появи до градинка в София. Своеобразният електропастир

...
Бодлива тел се появи до градинка в София. Своеобразният електропастир
Коментари Харесай

Заградиха с бодлива тел пешеходна пътека в София! Защо?

Бодлива тел се появи до градинка в София. Своеобразният електропастир е подложен пред пътечка до блок на ул. „ Пеловраг “ в квартал „ Лозенец “. Очевидно някой самосиндикално е взел решение, че през мястото към този момент няма да е позволено прекосяването.

„ Поредната селения и комплексарщина... Ако някой си го познае да вдигне ръка, не че нямаме клещи, “ написа гражданин на квартала.

Повечето хора недоумяват кой и за какво е сложил рисковата тел. Те се притесняват, че по този метод се основава причина за произшествия.

„ Първо, никой няма нищо срещу да се облагороди зоната към блока, аз персонално съм приключил тази работа. Второ, мисля че не живеем в Петърч и бодливата тел ми се коства леко филистерски прийом. Трето, ако детето ми се оплете в тази тел до момента в който се пази от преминаващите коли там доста персонално ще се отнеса към всички покровители на прилежащите площи, “ написа още създателят на обявата във Фейсбук.

Ето и мненията на софиянци:

„ В тези храсталаци, евентуално е било добра тоалетна. “

„ По принцип тази пътека вид " просека " е прилежаща част към блок 24-34. “

„ Това е междублоково пространство и не е благосъстоятелност на никой блок, а на общината. “



„ Тази " пътека " е без безусловно никакъв смисъл при съществуването на опция улица с тротоар на 27 м. разстояние. Пътеката е потребна единствено на кучкари и недобросъвестни съсел.. пардон съграждани, хвърлящи отпадъци, пушещи трева и така нататък А за какво " пътеката " въобще попада там, мога единствено да злоупотребявам, т.к. съм чувал, че при залесяването, улица Пеловраг, която към този момент е единствено алея, е била без достъп от тротоара. Тази " пътека " няма място там, както и колите, паркиращи в пясъците пред кухнята на Аркадия, които се трансформират в плаващи в дъждовния сезон в климатичната област. “

„ По тази пътека минават доста хора, както деца и възрастни на годините на тези, които през днешния ден сложиха бодливата тел, в случай че се нарани някое дете или възрастен човек или на вас до толкоз не ви стига мисълта, тази тел е ОПАСНА. “

„ Поредният новодомец, привикнал от родните места, да си загражда ранчото. “

„ Електропастир за новософиянци. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР