Боби Ваклинов, който нашумя като репортер в „Господари на ефира“,

...
Боби Ваклинов, който нашумя като репортер в „Господари на ефира“,
Коментари Харесай

Боби Ваклинов протяга ръка към награда от BG Music Festival

Боби Ваклинов, който нашумя като кореспондент в „ Господари на ефира “, ще влезе в конкуренцията за огромната премия в хип-хоп и R`n`B категорията на националния фестивал BG Music Festival.

Третото издание на форума ще се организира на 7 и 8 юни в Летния спектакъл на гр. Сандански, а за наградата Ваклинов ще премери сили с още 6 актьори – Rally Spassova, Kokolea, Sookz Ft. Chemshirov & Jordan S., Theo, Madjuna и Ицоу. Общо 20 реализатори ще провиснал глас в състезанието на фестивала. Те са разграничени в три категории, като с изключение на тази за хип-хоп и R`n`B, останалите са за рок и поп. Първите награди във всяка от тях ще бъдат избрани на база оценките на журито, а за втора поредна година приз ще връчат и самите участници.

Всеки от тях ще има опция да даде своя глас за един от останалите си сътрудници, без значение от категорията. Сред финалистите на BG Music Festival са още Bobby & Danny Levan, Meia, Nels, Boyanski, Цвети Радойчева, Docciyi, Plamski & Alonebeats, Mina и Toshey в поп категорията, както и Richard, Elegance Trio & Николай Иванов, Антифриз, Божидара Симеонова и Наталия Тенева в рок категорията.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР