Боби и Цеце получиха първата си задача като Дядо Коледа

...
Боби и Цеце получиха първата си задача като Дядо Коледа
Коментари Харесай

Дядо Коледа и Снежанка кръстиха джуджетата в Къщата на Big Brother

Боби и Цеце получиха първата си задача като Дядо Коледа и Снежанка в новата задача „ Фабрика на дядо Коледа “. В нея двамата трябваше да кръстят Съквартирантите с имена на джуджета. Между предложенията, от които трябваше да избират, са Избухливко, Интригантко, Досадко, Щастливко и Работливко.

Ето и изборът на Дядо Коледа и Снежанка:

Любов получи името Избухливко, Дими – Интригантко, Никола – Досадко, Миро – Щастливко, Стойка – Работливко, Найден – Глупчо, Лиляна – Самохвалко, Вяра – Хубавелко, Надежда – Сърдитко.

Извън Къщата, двамата изгонени тази седмица -  Панайот и Стоян, отпразнуваха свободата си в празненство, проведено особено за тях. Двамата премериха сили в къс билярд шампионат и кръстосаха щеки с Никола Кемилев, най-титулуваният български снукър състезател.

Гълъбовският футболист се забавляваше в компанията на майка си и нейни колежки учителки, а Стоян беше в шумна компания от свои другари.

Панайот разкри, че за няколкото дни отвън Къщата е получил няколко оферти за професионални задължения, а в бъдеще има опция да го гледаме и от дребния екран в лична графа. Той добави още, че най-вече се надява да получи роля в български сериал и стиска палци да поеме дълготраен ангажимент, с цел да се реалокира в столицата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР