Бобът преживява момент, превръщайки се в основна част от шкафа

...
Бобът преживява момент, превръщайки се в основна част от шкафа
Коментари Харесай

Маслен боб aglio e olio с пангратато — рецепта на Ravinder Bhogal

Бобът претърпява миг, трансформирайки се в съществена част от шкафа за готвачи в тази рискована стопанска система. Пълни с протеини и фибри, те са хранителна мощ, която също е потребна за здравето на нашата планета: спрямо месните протеини, те имат доста по-нисък въглероден отпечатък и изискват малко вода, с цел да порастват.

Обичам ритуала с накисване на изсъхнал фасул за една нощ. Има нещо чудотворно в шепа твърди камъни, които се уголемяват в обилие от отдаващи се, обилни самородки. Но консервираните или консервирани версии са може би най-хубавите от всички комфортни храни. Особено съм влюбен в Bold Bean Co, чиито зърна имат компактно месо.

Тази елементарна и бърза рецепта за маслен фасул е въодушевена от pasta aglio e olio, спестовно ядене с паста с чесън и олио, което произлиза от южна Италия като питателна и налична храна за небогати фамилии. Тъй като ястието е толкоз просто, оказва помощ да употребявате най-хубавите съставки, които можете, и да го насърчите с някои огромни усети. Добавих пикантен червен п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР