Бобан Марянович определено е един от запомнящите се баскетболисти, играли

...
Бобан Марянович определено е един от запомнящите се баскетболисти, играли
Коментари Харесай

Бобан Марянович, Никола Йокич, NBA и любовта между двамата сърби

Бобан Марянович несъмнено е един от запаметяващите се баскетболисти, играли в NBA. 221-сантиметровият сърбин господства под коша, като не един път ни е показал по какъв начин забива, без даже да отскача.

Марянович е деен и в обществените мрежи, където не пропуща да демонстрира, че знае по какъв начин да се забавлява. Последната " жертва " на хумора му се оказа баскетболиста на Денвър Нъгетс Никола Йокич.

Жокера, както е прочут Йокич, е измежду най-хубавите баскетболисти в лигата, само че не беше пожален от сънародника си.

Бобан Марянович разгласява фотография в Twitter, на която се вижда, че той и Йокич са на събитие, проведено от Basketball Without Borders и FIBA.

Разбира се, няма по какъв начин да не ни направи усещане метода, по който Никола Йокич гледа своя по-голям съотечественик. Марянович също е забелязал това и написа следното: " Намерете някой, който да ви гледа по този начин, както Никола гледа мен. "

Не знаем дали в действителност се обичат толкоз доста, само че шегата си я бива. След няколко седмици двамата ще отпътуват за Китай, където ще пазят цветовете на Сърбия на Световното състезание по баскетбол за мъже. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР