Боб Мортимър разказа как е видял зловеща ярка светлина в

...
Боб Мортимър разказа как е видял зловеща ярка светлина в
Коментари Харесай

Натрапчивата здравна изповед на Боб Мортимър - „Видях бяла светлина в края на тунела“

Боб Мортимър описа по какъв начин е видял злокобна ярка светлина в прекарване покрай гибелта, което изцяло трансформирало възгледа му за това какво се случва, когато умреш.

По негово лично самопризнание предходната година беше „ най-лошата година “ за здравето на Боб, откакто имаше херпес зостер, с изключение на битките му с ревматоиден артрит и сърдечни проблеми... само че той знае, че има светлина в края на тунела. По време на интервенцията с троен байпас, когато сърцето му е спряно за 32 минути, Боб споделя, че е имал прекарване, което го е предиздвикало да повярва в живота след гибелта.

Той сподели: „ Видях светлината в края на тунела. Преживях да ходя към светлината и да се усещам по-щастлив, в сравнение с в миналото съм се чувствал. Беше много извънредно и по-късно се разсъниха ден по-късно и бях добре. Помислих си: „ Това е ужасно. Вече не се опасявам от гибелта и всичко останало.

Но той споделя, че откакто загатна своето прекарване покрай гибелта през 2015 година в подкаст с Кати Бърк, „ доста х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР