Боб Баркър, който беше домакин на The Price Is Right в продължение на 35 години, почина на 99

...
Боб Баркър, който беше домакин на американското шоу за игри
Коментари Харесай

Боб Баркър, който беше домакин на американското шоу за игри The Price Is Right в продължение на 35 години, почина на 99 години.

The Price is Right е най-продължителното игрално шоу по американската телевизия и се гледа всеки делничен ден от публиката в други страни.

Баркър беше неговото усмихнато лице от първите серии през 1972 г. до 2007 г. Той спечели 19 награди Еми по време на радио и телевизионна кариера, продължила шест десетилетия.

Той е починал от естествена смърт в дома си близо до Лос Анджелис, каза агентът му.

„Най-великият MC [майстор на церемониите] в света, който някога е живял, Боб Баркър, ни напусна“, каза публицистът Роджър Нийл в изявление в събота.

Баркър е роден през декември 1923 г. в щата Вашингтон и се присъединява към американския флот по време на Втората световна война, преди да започне кариера в радиото, а по-късно и в телевизията.

В The Price на CBS Правилно е, развълнуваните състезатели бяха поканени да „слязат“, преди Баркър да тества знанията си за цените на потребителските артикули в замяна на наградите.

През 2007 г. той беше наследен като водещ от комика Дрю Кери.

Когато смъртта на Бейкър бе съобщена за първи път, Кери написа в Туитър: „Няма ден на снимачната площадка, в който да не съм не мислете за Боб Баркър и му благодарете. Завинаги ще нося паметта му в сърцето си."

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР