БНТЗам.-председателят на ПП на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че никога

...
БНТЗам.-председателят на ПП на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че никога
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Не съм облагодетелствал „Артекс“ по никакъв повод

БНТ

Зам.-председателят на Политическа партия на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че в никакъв случай не е облагодетелствал строителната компания „ Артекс “, до момента в който е бил народен представител в Народното събрание. Коментара си той направи в студиото на „ Панорама “ във връзка скорошната си оставка поради абсурда с така наречен „ жилища на властта “. Той съобщи, че решението му е било персонално и акцентира, че не усеща скрупули, тъй като в договорката за жилището няма нищо нелегално. Той не изключи „ съветска интервенция “ към абсурда.

Целия диалог гледайте във видеото:



„ Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже, че направих това, което съм надълбоко уверен, че би трябвало да сторя “, съобщи Цветанов.

В сряда Цветан Цветанов подаде оставка като народен представител от Народно събрание и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, само че остана зам.-председател на партията.

Цветанов съобщи, че решението му е било персонално, само че е било в съгласие със фамилията му и с премиера Борисов.

Цветан Цветанов, зам.-председател на Политическа партия на ГЕРБ: Това беше рационалното решение, което можеше да взема, тъй като с рационални решения се градят мостове. С прочувствените решения можеш да направиш единствено езера.

Цветанов акцентира, че не усеща скрупули, тъй като договорката с жилището му е изцяло законна.

Цветан Цветанов, зам.-председател на Политическа партия на ГЕРБ: Но когато има сходно компроматно държание и преекспониране на една тематика, несъмнено, че два месеца преди изборите няма по какъв начин да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава единствено с това.

Цветанов посочи, че в ГЕРБ се поема отговорност и даде за образец оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народно събрание, както и оставките на министрите Нанков, Радев и Московски след злополуката в своге.

Цветан Цветанов, зам.-председател на Политическа партия на ГЕРБ: Това не е вдишване или признание на виновност, а честен акт.

Цветанов изясни, че има два жилището с два гаража в квартал „ Изток “, като е направил подмяна с въпросния апартамент с гараж, а разликата в квадратурата е била доплатена със 100 000 лева В препродажбата на разменените жилища Цветанов не вижда нарушавания, защото всичко е в сходство със закона. Той изясни, че след първите предплатени заплащания към „ Артекс “, Симеон Велков е споделил пред него, че си търси жилище, след което е закупил един от предходните му жилища.

Цялата „ конспирация “ към проблема се дължи на офанзива на съперниците на ГЕРБ преди евроизборите, съобщи Цветанов. По думите му, преди всеки едни избори против него стартира компроматна война.

„ Не съм облагодетелствал „ Артекс “ по никакъв мотив “, изрично съобщи Цветанов. По думите му, компанията е на пазара над 20 години, а той познава притежателите ѝ от едвам две години.

Сигналът за постройката „ Златен век “ е бил изпратен до голям брой институции и получатели, съобщи Цветанов. Тъй като той не съставлява способен орган, Цветанов е препратил сигнала по надлъжния ред до способената институция.

Цветанов отхвърли да разяснява диалозите си с премиера от преданост и уместност към него.

Той не изключи да има съветска връзка към абсурда с жилището му.

Турция изрично не се е намесвала при приемането или съставянето на поправките в Закона за вероизповеданията, съобщи Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР