БНТЗа водната криза в Перник, има ли криза на властта

...
БНТЗа водната криза в Перник, има ли криза на властта
Коментари Харесай

Ще оцелее ли правителството след вота на недоверие

БНТ

За водната рецесия в Перник, има ли рецесия на властта и ще оцелее ли държавното управление след вота на съмнение другата седмица. В предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия дискутираха политолозите и анализатори Татяна Буруджиева и Румяна Коларова.

" Водната рецесия сподели, че има проблем в метода по който се взимат решенията в държавното управление поради информацията, което то получава. Няма метод да не са получавали информация за обстановката в Перник, партиите, Регионална инспекция за опазване на околната среда какво са правили. Политиците би трябвало да се научат, да влязат в интернет, да видят сателитни фотоси. Още от лятото се говореше за този проблем. Този проблем го има от 30 години за всички язовири в страната. Ние се трансформираме в общество, което или се моли да няма дъжд, да не прелеят язовирите, или се моли да има дъжд, ние сме към този момент на племенно ниво. Това значи рецесия в управническите решения ", сподели Буруджиева.

" За мен беше необичайно, че по време на предизборната акция тази тематика не се повдигна и това значи, че и двете съществени партии по някакъв метод смятат, че тя не е комфортна или по някакъв метод те имат ангажимент към да кажем, " Стомана " Перник, надлежно знаят, че имат някаква виновност или безнаказаност, която е провокирала рецесията. Тази рецесия се развихри тъкмо след предизборната акция, а е обикновено да бъде предмет на предизборна акция ", разяснява на собствен ред Румяна Коларова.

Тя добави, че политическите диспути в България в никакъв случай не се концентрират върху това, което е действителен проблем. " Те се концентрират върху това, което е скандал. Когато действителният проблем стигне до някаква обстановка, при която решенията са в незабавен порядък и станат при изключителни условия, тогава те стават предмет на политически спор ", сподели Коларова.

Според Буруджиева новият кмет на Перник сподели политическа зрялост.

И двете бяха безапелационни, че държавното управление ще оцелее след вота на съмнение другата седмица.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР