БНТТолсистемата е част от цялата безопасност на движението. Пътищата не

...
БНТТолсистемата е част от цялата безопасност на движението. Пътищата не
Коментари Харесай

Росен Рапчев: Толсистемата е пряко свързана с безопасността по пътищата

БНТ

Толсистемата е част от цялата сигурност на придвижването. Пътищата не са единствено асфалт. Ние желаеме щадяща инфраструктура за водачите, а за задачата би трябвало да сложим нужните системи за сигурност, изясни Рапчев.

Росен Рапчев, Държавна организация " Безопасност по пътищата ": Толсистемата е една от най-справедливите системи, която може да ни обезпечи задоволително средства да поддържаме пътищата в безвредно положение.

За момента камерите на тола не засичат скорост, имаме някои приходи да засичат междинната скорост, добави специалистът.

Предстои правене на нов Закон за придвижване по пътищата, изясни още Рапчев.

Росен Рапчев, Държавна организация " Безопасност по пътищата ": Ние се опитваме да създадем един закон, който да е явен и разграничим. Едно от главните посоки е облекчение на самия административно-наказателен развой, който е ленив и муден, и не е за актуалните условия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 7 секунди) Рейтинг: 20252 | Одобрение: 6887 Не знам дали е директно обвързвана с сигурността, само че, че е директно обвързвана с следващото плячкосване на българския народ, в това съм сигурен!  Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР