БНТ Татяна Дончева демонстрира много интересен усет за подбор на дрехи.

...
БНТ
Татяна Дончева демонстрира много интересен усет за подбор на дрехи.
Коментари Харесай

Татяна Дончева се появи със странен вид в телевизионно студио

 БНТ Татяна Дончева показва доста забавен нюх за асортимент на облекла. Депутатката от 45-тото Народно заседание и зам.-председател на Народното събрание пристигна в студиото на Българска национална телевизия с забавна рокля с геометрични претекстове и ярки жълти спортни маратонки. 

Още с влизането си хапливият политик укори държанието на Слави Трифонов през последните дни.

" Няма друга такава групировка като " ИТН ", чиито водач да не приказва с никого, даже и с партията си ", сподели Дончева, представена от Блиц.

" Вчера видяхме този водач да произнася странни фрази. Хората които са в " ИТН " нямат лична воля, а се водят от пълководец, от който получават заповеди ", разгласи тя.

" Такива са Тошко Йорданов и Ива Митева и другите хора, които съм видяла ", посочи депутатката. По думите й Слави въпреки всичко преди е играл с Борисов.

" Политика от " Facebook " и от един екран може да се прави във филм, само че не и на терен. На терен това не се прави ", безапелационна е тя.

 

" Ходът на Слави да върне незабавно мандата лиши президента Радев от 7-10 дни, в които да опита да приготви държавно управление. Слави попречи за осъществяване на такива дейности и ролята на Радев да спомогне и даде време за опит за образуване на различен кабинет ", счита тя.

" Дали тези ходове на Слави са били верни за него следва да тестваме, само че решението на Трифонов, да отива незабавно на светкавични избори, предопредели най-краткия вероятен живот на този парламент ", съобщи Дончева.

" Можеше да се набележат няколко неща, които би трябвало да се свършат, сред които и Изборния кодекс, и това би дало повече живот на Народното събрание и друго развиване на обстановката ", счита тя.

Дончева загатна, че може да се промени името на групировката и думите " Мутри вън " да отпаднат. Тя призна, че може да има смяна в обединението им и следва да има договаряния сред водачите във групировката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР