БНТснимка: БулфотоПротестиращите очевидно не искат промяна, а искат просто да

...
БНТснимка: БулфотоПротестиращите очевидно не искат промяна, а искат просто да
Коментари Харесай

Александър Сиди: Ако протестът иска промяна на системата - това е пътят - нова Конституция

БНТ

фотография: Булфото

" Протестиращите явно не желаят смяна, а желаят просто да пристигна Христо Иванов и да остане в съпротива, както самият той твърди, очевидно това се случва, тъй като същите тези хора споделят: желаеме смяна, желаеме ново Велико народно събрание, желаеме нова Конституция, желаеме рестарт на системата и излезе Борисов и сподели: ето ви го ", сподели Александър Сиди, народен представител от ПГ " Обединени патриоти " в изключителното издание на " Още от деня ". И акцентира, че в случай че желаеме рестарт на системата - това е пътят. " Очевидно митингът става, с цел да докара в Народното събрание Христо Иванов ", съобщи Сиди.

" Много се надявам силата на митинга да не се трансформира, тъй като тя се подменя от политически водачи, които са несполучливи ", означи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация, като засяга " Да, България " и ДСБ.

Той разяснява и предлагането от неговата партия за разширение пълномощията на президента с право на законодателна самодейност, като означи, че това е потребно за страната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР