БНТ Радина Червенова се появи с драстично променена визия на премиерата

...
БНТ
Радина Червенова се появи с драстично променена визия на премиерата
Коментари Харесай

Паник атаки сринаха здравето на популярна тв водеща: Неузнаваема е !

БНТ Радина Червенова се появи с фрапантно изменена визия на премиерата на документален филм преди броени дни. Новинарката насмалко да не бъде разпозната от сътрудниците си публицисти поради новата си фризура, която мнозина заподозряха, че по-скоро е перука, а не натуралната коса на водещата.

" Стоеше доста неестествено. Плюс това нейната коса е много по-рядка и къса. Не я бях виждала от лятото, когато последно беше руса и с кичури. Много е изменена. И лицето ѝ е едно подуто, не знам какво ѝ е “, разяснява колежка на Червенова от конкурентна медия. Освен това по време на светското събитие новинарката не свалила тъмните си слънчеви очила даже в затвореното пространство и на приглушената светлина, тъй като се опитвала да прикрие измененията и по лицето си. Така половинката на шефа на Българска национална телевизия Коко Каменаров събудила съмнения, че има здравословни проблеми, които са изменили външността ѝ, в резултат на което тя се мъчела по всякакъв начин да се прикрие.

Неотдавна телевизионерката разкри, че е следващата българска звезда, попаднала в клопката на паническите офанзиви. Преди нея че имат подобен проблем, споделиха колежката ѝ Венета Райкова, която до неотдавна пиела даже антидепресанти, певицата Рут Колева, плеймейтката Моника Валериева и фолкзвездите Емилия и Камелия. Разновидност на това положение призна, че е имала и първата дама Десислава Радева, която претърпяла " бърнаут “ – термин, с който психолозите разказват нервния срив след професионално натоварване.

Първоначално Радина не разбирала какво се случва с тялото ѝ, тъй като в моменти на суматоха и нервни рецесии изпитвала най-разнообразни признаци, като в главата ѝ непрестанно се блъскала мисълта, че се задушава и умира. След консултация със експерти почнала лекуване, само че още не можела да стабилизира душeвността си. Дали обаче паническите офанзиви стоят в дъното на физическата ѝ промяна, Червенова пазела в безспорна загадка, написа " Ретро ".

Все отново новата ѝ визия ѝ отивала и всичките ѝ познати останали разколебани дали новинарката просто не е подходила ексцентрично, сменяйки нормалната си прическа с перука, или пък дали не е сменила фризьора си с някой факир, съумял да я трансформира до неразбираемост.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР