БНТПреразглеждане на забраната за женски консултации искат лекари. След удължаването

...
БНТПреразглеждане на забраната за женски консултации искат лекари. След удължаването
Коментари Харесай

Лекари искат преразглеждане на забраната за женски консултации

БНТ

Преразглеждане на възбраната за женски съвещания желаят лекари. След удължаването на изключителното състояние би трябвало да се обезпечи опция за съответно следене на бременността, разясняват те. 

В момента по рекомендация на здравното министерство, бременните могат да посещават гинеколог при незабавни положения или за наложителни високоспециализирани проучвания. Според медиците обаче това не е задоволително.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР