БНТОт утре учителите ще пишат оценки на учениците си за

...
БНТОт утре учителите ще пишат оценки на учениците си за
Коментари Харесай

От утре пишат оценки на учениците за научения онлайн материал

БНТ

От на следващия ден учителите ще пишат оценки на учениците си за материала, който са им преподавали онлайн.

По какви критерии ще бъде оценяването и по какъв начин ще бъдат изпитвани учениците, които нямат достъп до компютър - вижте във видеото.

Как ще се случва изпитването ще вземат решение учителите. Министерството на образованието няма да дава инструкции.

Eвгения Костадинова, шеф " Съдържание на предучилищното и учебното обучение ", МОН: Учителят най-добре знае. Няма нищо по-различно от образованието, което се случва в всекидневието в обичайна класна стая.

Освен едно - някой може да няма интернет, може да няма телефон, да няма преносим компютър?

Eвгения Костадинова, шеф " Съдържание на предучилищното и учебното обучение ", МОН: Не бива да ви тормози това, че е неприятна свързаността и че от това би потърпевша оценката на възпитаник. Учител просто няма да сложи в такава обстановка оценка на ученика.

Как ще се пишат оценки по компютри в дом без компютър - не се знае.

Eвгения Костадинова, шеф " Съдържание на предучилищното и учебното обучение ", МОН: Всеки преподавател може да откри най-адекватния метод, по който да работи с самостоятелните случаи на учениците.

Колко са самостоятелните случаи, които нямат нито компютър, нито телефон - няма систематизирана информация. Те са " офлайн " и няма да получат оценки до момента в който не се върнат в учебно заведение. А грижата остава на учителите.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР