БНТНямаме спонсор към днешна дата. Все още нямаме подписан нито

...
БНТНямаме спонсор към днешна дата. Все още нямаме подписан нито
Коментари Харесай

Павел Колев: Левски още няма спонсор. Не съм водил разговори с тотализатора

БНТ

Нямаме спонсор към днешна дата. Все още нямаме подписан нито един нов рекламен контракт и битката продължава. Това съобщи в предаването " Денят стартира " с Георги Любенов изпълнителния шеф на ПФК " Левски " Павел Колев.

Той обаче е уверен, че клубът ще откри спонсори, изключително след огромната поддръжка от почитателите.

Павел Колев, изпълнителен шеф на ПФК " Левски ": Ние получаваме парични средства под формата на дарения, на абонаментни карти, доходи от продажбата на билети, закупени клубни продукти. Но доста по-важна е емоционалата поддръжка и обстоятелството, че тим, клуб и аудитория са в синхрон и застанаха един до друг може би за първи път от десетилетие.

По думите на Колев, " Левски " е при започване на път, който ще докара за първи път до основаването на естествен модел за прехрана на футболен клуб.

Павел Колев, изпълнителен шеф на ПФК " Левски ": Аз не съм водил диалози със спортния тотализатор. Нямам никакъв контакт с новото управление.

Очаквам подобен да бъде сбъднат, в случай че въобще е вярна информацията, че има предпочитание те са ни станат спонсори, добави Колев.

Не знам къде са, само че мисля че информацията за основния пакет акции е обществена, съобщи Павел Колев в отговор на въпроса дали пакетът за собствеността към момента се намира у Георги Попов, който е дружно с Васил Божков в Обединените арабски емирства.

Не съм се чувал нито с господин Божков, нито с господин Попов, безапелационен е Колев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР